Juni

Op vrijdag 14 juni vertrekt er weer een team van het Maasstad Ziekenhuis voor 14 dagen naar het Kibogora Hospital in Rwanda. Het team biedt ondersteuning door in de praktijk mee te kijken en hun kennis over te dragen aan de hand van situaties die zich voordoen, zogenaamde ‘bedside teaching’. Binnenkort lees je hier meer over de reis en ervaringen.

Deze reis kost € 1.500,-. In dit bedrag zijn twee vliegtickets, het vervoer tussen het vliegveld en het ziekenhuis en een kleine bijdrage voor het verblijf opgenomen. Voor alle reizen zijn wij als Foundation volledig verantwoordelijk voor onze eigen fondsenwerving. Dus jouw bijdrage kunnen wij goed gebruiken. Elke donatie is welkom. Wil je ons steunen, dan kun je doneren via PIFworld.

Tijdens de reis houdt het team ons op de hoogte van hun ervaringen. Wij delen hun berichten via Facebook en Instagram. Ben jij al lid en volg je ons al?