Joanne gaat verder met het project in Rwanda

doorSara

Joanne gaat verder met het project in Rwanda

Joanne, SEH-verpleegkundige bij het Maasstad Ziekenhuis, vertrekt vandaag samen met Ramona en Merel naar het Kibogora Hospital in Rwanda. Ramona sluit aan vanuit Zorgpartnerts Midden-Holland en Merel vanuit Lelie Zorggroep. Samen met zijn 3 vormen ze het ‘dutch team. Joanne is al ruim 8 jaar betrokken bij African Hospitals en is hiervoor twee keer afgereisd naar Ghana voor verschillende projecten. Deze keer zal zij verder gaan met het project ‘SEH en Ambulance’, waar Nieke en Florence vorig jaar oktober mee zijn gestart. Ook Joanne zal trainingen geven aan verpleegkundigen, waarbij deze keer een verdiepingsslagwordt gemaakt rondom traumaopvang en – zorg voor kinderen. Ramona, wondverpleegkundige, zal het wondteam verder trainen en begeleiden. En Merel gaat aan de slag met het implementeren van een protocol rondom de zorg van de CVA-patiënt (beroertezorg).

Houd de komende weken weer de website in de gaten om op de hoogte te blijven van Joanne haar ervaringen.

Vlnr: Joanne, Merel en Ramona.

Sara administrator