Voortijdige terugkeer team Rwanda

doorSara

Voortijdige terugkeer team Rwanda

 

Gelet op de ontwikkelingen van het Coronavirus in Nederland en in Rwanda hebben de bestuurders van het Maasstad Ziekenhuis, Lelie zorggroep en Zorgpartners Midden-Holland uit voorzorg besloten om de reis naar Rwanda voortijdig te beëindigen. Deze beslissing is genomen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers/vrijwilligers en om zeker te zijn dat zij nog kunnen terugkeren naar huis. De groep hoopt woensdag 18 maart in Amsterdam te arriveren.

We hopen zodra dat weer kan weer een reis naar Afrika te kunnen plannen. Dit zal geheel afhangen van de ontwikkelingen in de wereld. Voor nu willen we jullie hartelijk danken voor alle steun. Fijn dat jullie ons volgen en onze berichten lezen. Zodra er nieuwe informatie is, horen jullie weer van ons!

 

 

 

Over de auteur

Sara administrator