Mei

Op maandag 6 mei vertrekt er weer een team van het Maasstad Ziekenhuis naar Theresa’s Clinic in Accra. Joanne Baris en Paula Grabijn zijn 10 dagen in Ghana om ondersteuning te bieden in de kliniek. Zij doen dit door in de praktijk mee te kijken en hun kennis over te dragen aan de hand van situaties die zich voordoen, zogenaamde ‘bedside teaching’. Ook inventariseren Joanne en Paula hoe het overdragen van kennis en kunde door de Ghanese verpleegkundigen (de zogenaamde ‘teach-the-teacher-rol’) opgezet kan worden.

Deze reis kost € 2.000,-. In dit bedrag zijn twee vliegtickets, het vervoer tussen het vliegveld en het ziekenhuis en een kleine bijdrage voor het verblijf opgenomen. Voor alle reizen zijn wij als Foundation volledig verantwoordelijk voor onze eigen fondsenwerving. Dus jouw bijdrage kunnen wij goed gebruiken. Elke donatie is welkom. Wil je ons steunen, dan kun je doneren via PIFworld.

Tijdens hun reis houden Joanne en Paula ons op de hoogte van hun ervaringen. Wij delen hun berichten via Facebook en Instagram. Ben jij al lid en volg je ons al?