Verkoopacties

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg in Afrika. Daarvoor hebben wij middelen nodig, om onze kennis en vaardigheden te kunnen overdragen. Deze middelen brengen wij bijeen door onder andere de verkoop van Afrikaanse artikelen, die, in de landen waar wij ondersteunen, zijn gemaakt door de lokale bevolking. Zij verdienen geld doordat wij deze artikelen inkopen op onze reizen en meenemen naar Nederland voor verkoop.

Wat kun jij doen? 

Koop Afrikaanse artikelen en steun onze foundation! We plannen regelmatig verkoopacties in. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws rond de verkopen.

Kun je niet bij de verkoopactie aanwezig zijn, maar wil je ons toch graag steunen door een artikel te kopen? Neem dan contact op via ontwikkelingssamenwerking@maasstadziekenhuis.nl. Vermeld in welke artikelen je interesse hebt, het aantal en je contactgegevens.

Eén van de artikelen is een handig tasje, dat je opgevouwen in een bijpassend etuitje, altijd bij je kunt dragen in je handtas. Hoe handig!
Wil je weten hoe dit tasje in Ghana is gemaakt:

 

Grote mand met deksel € 7,50

Houten schaal € 10,-

Set mandjes (klein) € 6,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Set van 10 kerstkaarten € 10,-

Afrikaanse pop € 15,-

Fruitmand € 15,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toilettas groot € 3,50 Toilettas klein € 2,50

Opvouwbaar tasje € 3,-

Slabestek € 10,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderzetter € 15,-

Ketting € 8,-

Keukenschort € 7,50